ELITE NAIL MASTERCLASS

Ekskluzivni Program Za Izbrane Nohtne Stilistke.

Osamosvoji Se, Bodi Finančno In Osebno Svobodna

 

Najprej ti čestitam, ker si tukaj! Bravo, ker iščeš nova znanja!

V znanju je moč!

Odločila sem se, da uvoda ne bom začela jaz, ampak bom besede pustila Vesni, ki je bila med prvimi članicami programa Elite Nail Materclass. 

Takole mi je odgovorila, ko sem jo po 6 mesecih tečaja vprašala, kakšen program se ji zdi (naj povem, da me je bilo strah kaj bo Vesna povedala, saj sem vedela, da je že prej obiskala tečaje za nohte drugje in se je že pred samim Elite Nail Masterclass programom ukvarjala z nohti):

 

Mnenje o tečaju za nohte

 

Najpogostejši izgovori, ki jih slišim zakaj se tečaja še niso udeležile so:

 • Nima časa! (O razumem. Moj dan ima tudi premalo ur. Kako sem jaz začela? Ker sem delala na banki vsak dan, do 18h, sem si stranke naročila ob sobotah in nedeljah. Včasih še kakšno v popoldanskem času. Prvi tečaj sem izbrala zato, ker je potekal čez vikend. Razmisli koliko časa porabiš za brskanje bo Facebooku, instagramu, koliko časa si s prijateljicami na kavi, koliko časa preživiš z gledanjem TVja, branjem revij,… Po moji statistiki, ti ostane cca. 4ure dnevno, ki bi jih lahko kvalitetneje izkoristila. Prednost spletnega tečaja je, da študiraš takrat, ko imaš čas.)
 • imam otroke! (Štekam. Tudi jaz imam dva. Vendar se vedno najde čas za študij. Jaz se učim, ko gresta spat. Ko sem bila noseča z drugim sem delala prekvalifikacijo v kozmetičarko, ko sem ga rodila sem čez 2 meseca še končala svojo diplomsko nalogo in diplomirala. Vse se da! In te razumem, tudi jaz imam izgovor, da ne morem imeti sixpackov, ker sem rodila, ampak sem ravno spoznala mamico petih otrok, ki ima sixpacke. Torej vse se da! Samo iti moramo čez naše izgovore!)
 • Sem samohranilka! (Vem, težko je. Ampak v našem programu imamo kar tekaj tečajnic, ki so se odločile spremeniti življenje na bolje, zase in za otroke. Tečaj poteka preko spleta, torej študiraš takrat ko imaš čas. Možnost imaš celo, da imaš tečaj brezplačen, tako da ni izgovorov!)
 • Mož mi teži! (Te popolnoma razumem. Ampak 1x se živi! Ne rabiš tem ljudem razlagat s čim si se začela ukvarjat. Kreator in sodnik tvojega življenja SI SAMO TI in nihče drug!)
 • Ostali me ne podpirajo! (Te popolnoma razumem. Ampak 1x se živi! Ne rabiš tem ljudem razlagat s čim si se začela ukvarjat. Kreator in sodnik tvojega življenja SI SAMO TI in nihče drug!)
 • Nohtnih stilistk je že ogromno na trgu! ne potrebujejo še ene. (Nič hudega, ti si unikatna in nihče ni isti kot ti! Ko sem jaz začela več kot 10 let nazaj, so mi isto govorili. Ampak v tem času sem napisala prvo knjigo o nohtih Nohtnik, sodelovala z revijami in svetovnimi podjetji, … Prostora je dovolj!)
 • Ali se s tem poslom sploh lahko zasluži! (Na mesečni ravni povprečno lahko zaslužiš približno 4500€, če se dela 7,5 ur 5 dni v tednu)
 • Ne vem kako/kje naj začnem? (Tečaj te vodi korak po korak, skupaj gradimo najprej temelje in potem celo luksuzno hišo. Samo prijavi se!)
 • Nimam denarja! (tečaj stane manj kot 3€ na dan! Torej, če se odpoveš eni kavici, si lahko spremeniš življenje na bolje. Plus dobra novica, s tečajem dejansko lahko tudi zaslužiš! Več izveš ob vpisu v tečaj.)
 • Sem brezposelna! (Vem krizni časi so. Vendar tečaj stane manj kot 3€ na dan. Poleg tega pa sem našla rešitev, kako si lahko povrneš članarino ter dejansko tudi ti zaslužiš z mojim tečajem. Vem, da se sliši neverjetno, vendar res se trudim, da ti naredim čim lažjo pot in želim, da živiš dostojno življenje. Po priključitvi v program ENMC, te dodam kot partnerko v programu in ob vpisu nove tečajnice, preko tvoje povezave, se ti povrne polovica plačila. Torej, če se je nova tečajnica vpisala v letni program, ki stane 997€, ti od tega dobiš cca. 498,5€. Brez heca! Brez skritih for! WIN-WIN situacija – jaz dobim novo tečajnico, tebe pa nagradim, ker si podala svoje mnenje o tečaju.)
 • Imam redno službo, ki je zanesljiva! Nočem dati odpovedi. (Niti ne rabiš dati odpovedati. Odpri dopolnilno dejavnost, stroški so nekje 65€. Delaj takrat, ko imaš čas. Tečaj pa poteka itak prek spleta, tako da študiraš takrat, ko imaš čas.)
 • Ne morem si privoščiti, da tečaj obiskujem eno leto, brez da bi kaj zaslužila! (Program je zasnovan tako, da lahko že po prvem mesecu, začneš delati s prvimi strankami. Poleg tega, lahko deliš svoje mnenje o našem programu in ob vpisu nove tečajnice, zaslužiš cca. 50% njene plačane članarine.)

 

Ali ne bi bilo fino, če bi tvoja prihodnost izgledala takole?

 • Imela bi toliko dopusta, kot bi si ga želela.
 • Imela bi dovolj časa za svoje prijatelje.
 • Imela bi dovolj časa za igro s svojim otrokom.
 • Nikoli ne bi čakala na 18., na plačo.
 • Sama bi si izbirala svoje stranke s katerimi bi delala.
 • Delala bi to, kar te veseli.
 • Uživala bi življenje.
 • Ne bi imela stresne službe.
 • Imela bi svoj lasten posel.
 • Sama bi si urejala urnik.
 • Odvisna bi bila samo od sebe.
 • Zaslužila dovolj.

  Bi imela takšno življenje? 

Če je tvoj odgovor DA, …

  SI NA PRAVEM MESTU!

 

Popolnoma te razumem, zakaj še vedno nimaš  takšne prihodnosti. 

Stres, služba, hipoteka, otroci, pomanjkanje znanja in poguma,…

Včasih zaradi strahu in negotovosti potegnemo tisto najslabšo potezo in zadevo pustimo “tako kot je”.

PUSTIMO IZGOVOROM, DA VODIJO NAŠE ŽIVLJENJE!

 

 Imam REŠITEV ZATE!

 

Kaj bi se po tvojem mnenju zgodilo, če bi imela od danes NAPREJ  NA VOLJO …

 • nekoga, ki bi te znal usmeriti v pravo smer.
 • nekoga, ki ti bi pokazal vse korake od začetka do konca.
 • nekoga, ki bi ti stal ob strani NA TVOJI POTI ves čas.
 • nekoga, ki bi ti dal CELOTNO znanje o nohtih.
 • nekoga, ki bi ti dal znanje o POSLOVANJU.
 • nekoga, ki te bo vodil KORAK po KORAK, do uspeha.
 • nekoga, ki ti bo pomagal z marketingom, mindsetom, …

Jaz predvidevam, da bi ti ob takšni pomoči, uspelo realizirati svojo prihodnost, takšno kot si želiš.

Ker se nahajaš na domeni ninaihribar.si, verjetno veš kdo ta nekdo je 🙂

Nina I. Hribar 

to sem jaz ….

 

Nina I. Hribar tečaj za nohte Elite Nail Masterclass

 

Preden pa ti povem, kaj sem zate pripravila in kako postaneš del Elitnega Kluba Nohtnih Stilistk, pa naj ti predstavim Heleno, …

Helena ima sedaj svoj salon v Ljubljani, Simfonija lepote. Preden se je odločila za tečaj pri meni, je delala kot računovodkinja.

Helena seveda, ni edina, ki sem ji pomagala izpiliti njeno prihodnost. 

Glede na to, da je šlo preko mojih izobraževanj več kot 621 tečajnic, je takšnih zgodb o uspehu res ogromno.

Sem pa opazila med njimi en trend, in sicer,  da so najhitreje in najobčutneje napredovale tiste, ki so z mano preživele največ časa.

Tiste, ki so izbrale Masterclass tečaj (individualni tečaj).

Tiste, ki so se odločile DELATI.

Rečeno z drugimi besedami…

Največje spremembe so v svojem življenju naredile tečajnice, ki so “padle not” in se od mene res intenzivno učile in naučeno dajale v prakso.

 

Ena izmed takšnih primerov je tudi Ana.

Ana sicer ni obiskala (individualnega) Masterclass tečaja, pa vendar je zaradi svoje izjemne želje po delu kot manikerka, izredno hitro napredovala in sedaj stopa proti svoji svetli prihodnosti.

 

Ali Helenin in Anin primer pomeni, da tudi ti lahko pričakuješ tako drastični napredek?

 

Seveda ne.

Ker te ne poznam, ker ne vem na kakšnem nivoju je tvoja motivacija, kaj si želiš.

Vem pa, 

če imaš neizmerno motivacijo, po boljšem življenju in si pripravljena vložiti čas in energijo, potem sem 

prepričana, da ti bo ta ekskluzivni tečaj prišel prav.

Kaj točno se bo zgodilo, bo seveda odvisno od tebe in tega, kako hitro in učinkovito boš moja znanja implementirala ter izkoristila mojo ponujeno pomoč.

Ja – tvoje aktivno sodelovanje je ključno za tvoje rezultate!

Če tega dela odgovornosti nisi pripravljena – nič narobe : )

Je pa v tem primeru bolje, da zapreš tole spletno stran in svoje mesto v Elitni nohtni skupini odstopiš kateri drugi. 

 

Prišel je čas, da ti povem, kaj točno sem danes pripravila zate …

 

Razmišljala sem ….

V zadnjih letih sem za izobraževanja iz strokovnega področja in področja marketinga, mindseta, motivacije … zapravila več kot 34,149€ in na neki točki sem se vprašala ….

Če bi jaz, Nina I. Hribar, sestavila popoln program, kakšen bi bil? 

Hm…

Kar nekaj časa sem razmišljala in se spomnila  *TREH* ključnih stvari, ki bi ti jih rada danes ponudila …

 

1… MENTORSTVO 24/7/365 (na tvojem telefonu, tablici ali računalniku)

Zdi se mi smiselno, da imaš kadarkoli in kjerkoli dostop do moje najnovejše online platforme, kjer so zbrani vsi moji online tečaji ter tutoriali od tujih in domačih strokovnjakov. 

Mimogrede…

Če si želiš pogledati seznam teh vsebin, jih najdeš v spodnjem okvirčku…

 

In kar je še najbolje – ko v prihodnosti izdam kakšen nov program, trening tujih strokovnjakov ali webinar, ga tebi ne bo potrebno kupiti.

Ne glede na to, ali bodo drugi zanj plačali 27€, 197€ ali 997 €, bo celotna zadeva zate *BREZPLAČNA*.

Še več…

Nova vsebina bo avtomatsko dodana na tvojo online platformo in boš do nje lahko dostopala 24/7/365 : ))

 

2… TI VPRAŠAŠ, JAZ ODGOVORIM

Odločila sem se, da bom za tole Elitno Nohtno skupnost, vsak mesec naredila prav poseben Webinar,  ki bo namenjen tvojim oziroma vašim vprašanjem.

V praksi bo to izgledalo tako, da mi lahko kadarkoli pošlješ E-mail z vprašanjem, s fotografijo tvojega dela, jaz pa bom potem na mesečnem webinarju nanj odgovorila in ti pomagala z nasvetom, kako izboljšati delo.

Če bo vprašanje malo bolj obsežno, pa bom šla še korak dlje ter te prek telefona ali pa prek video klica (s pomočjo platforme Zoom) povabila v omenjeni mesečni webinar.

Na ta način ti bom pravzaprav – če tako želiš – v živo prek kamere 1-1 svetovala.

To izgleda podobno, kot da bi se o tvojem delu pogovarjali na osebnem individualnem tečaju,  le da si sedaj lahko v pižami ali brez modrca 🙂

(saj veš, Your Home is Where The Bra Isn’t :))

In še pomembna opomba…

Če se recimo prek Zoom-a slišiva ta mesec, me lahko brez problema za nasvet vprašaš tudi naslednji mesec… skratka – ni kakšne številčne omejitve. 

Poleg tega bomo imele na Instagramu skrit/privatni profil (ime profila: EliteNMC), kamor boš lahko objavljala svoje izdelke in kjer boš videla moje komentarje za boljše delo, tudi od ostalih udeleženk tečaja.

3… DOGODEK V ŽIVO

Za članice Elitne Nohtne Skupine bom 1x letno organizirala dogodek, kjer se bomo v živo spoznale.

Seveda brez gin-a ne bo šlo 🙂

Ja, vem.

To se sliši neverjetno in prepričana sem, da se na tem mestu že sprašuješ …

Kakšna je cena vsega skupaj?

Odlično vprašanje.

Cena, v kolikor bi kupila posamezne tečaje ter osebno svetovanje, bi bila več kot 7.260,26 €.

In ne…

To ni napihnjena ali umetno postavljena cena.

Je dejanska cena tečajev + 12x dve svetovalni uri. 

Ko k temu dodamo celoletni dostop do mene oziroma opcijo, da mi kadarkoli zastaviš vprašanje ter potem na webinarju dobiš odgovor, ta številka zelo hitro naraste.

Ampak…

To je zgolj cena.

Verjamem namreč v to, da bo vrednost zate tekom celega leta dosti višja in da boš lahko po pretečenem letu brez problema rekla, da je bila to ena izmed tvojih najboljših investicij in gotovo vredna prek 12,453 €.

Kakorkoli…

Ker si že ravno tukaj, bi rada na tem mestu zate naredila nekaj posebnega …

 

Ta Celoletni ELITE NAIL MASTERCLASS program namreč danes ne bo stal niti 12,453 €, niti 7.110,26 €.

 

V tej prav posebni ponudbi je namreč celoletno članstvo na voljo zgolj za 997€ (DDV že vključen).

Superca, kajneda?

Vem.

A šla sem še korak dlje…

Občutek imam, da bo verjetno kar lepo število ljudi, ki mi že zaupa, izkoristilo tole noro ponudbo za 997€.

Je pa čisto mogoče, da tole bere tudi kdo, ki z mano še ni “čisto na ti” oziroma morda celo nekdo, ki mu ta opcija za 997 € predstavlja prevelik finančni zalogaj.

Ravno zato sem se odločila, da ponudim dostop do ELITE NAIL MASTERCLASS programa tudi s pomočjo plačila na obroke.

Ponujam ti plačilo na 5 obrokov po 220€!

Seveda, program Elite Nail masterclass ni primeren za vse.

Primeren je za tiste, ki si želijo biti med top 5% nohtnih stilistk na svetu!

V kolikor želiš delati nohte samo sebi, potem raje izberi kakšen drug enodnevni tečaj, ki ga imam na voljo. Ali pa, če si oseba, ki se ti ne da študirati in učiti novih stvari in si hitro zadovoljna z naučenim. 

Program je za tiste, ki si ŽELIJO VEČ!

BITI PREPOZNAVNE in VRHUNSKE na svojem področju.

Mnenje o Elite nail masterclass programu

ELITE NAIL MASTERCLASS – LETNO

Za tiste, ki me že poznajo in mi zaupajo (ter bi radi prihranili)…

 

997 €

 

 • Dostop do spletnih tečajev, delavnic tujih strokovnjakov in webinarjev – 24/7/365
 • Mesečni Q & A Webinar, kjer odgovorim na vaša vprašanja
   
 • Dogodek v živo enkrat na leto
   
 • Dostop so ekskluzivne IG skupine 
   
 • Brezplačen dostop do vseh novih programov v prihodnosti
   
 • BONUS: 1-1 30 min osebno svetovanje, kjer ti odgovorim na vsa tvoja vprašanja 

 

 • BONUS: knjiga Nohtnik, prva slovenska knjiga za manikerke (vrednost 86 €)

 

 • BONUS: začetni paket GELISH DIP (vrednost 150€)

 

 • BONUS: geslo za 6 mesečni brezplačni dostop za program za spletno naročanje strank (vrednost 300 €)

 

 • BONUS: 103 € prihranka v primerjavi s plačevanjem po obrokih
Klikni Tukaj In Si Zagotovi Dostop

ELITE NAIL MASTERCLASS – OBROČNO

Za lažjo odločitev, ponujam plačilo tudi na 5 obrokov:

 

5 x 220 €*

 

 
 • Dostop do  spletnih tečajev, delavnic tujih strokovnjakov in webinarjev – 24/7/365
   
 • Mesečni Q & A Webinar, kjer odgovorim na vaša vprašanja
   
 • Dogodek v živo enkrat na leto
   
 • Dostop do ekskluzivne IG skupine
   
 • Brezplačen dostop do vseh mojih novih programov v prihodnosti
Klikni Tukaj In Si Zagotovi Dostop

Se vidiva v ELITNI nohtni skupini, ELITE NAIL MASTERCLASS.

Nina I. Hribar

P.S. Seveda…

Verjetno tako ali tako sama veš, da so investicije vase na dolgi rok najboljše investicije.

P.P.S. URGENTNO je to, da poteka vpis samo do 29.8.2020.

Vrata tečaja se odprejo 1.9.2020!

 

MNENJE O TEČAJU ZA NOHTE

8 NAJPOGOSTEJŠIH VPRAŠANJ

Ali je program ELITE NAIL MASTERCLASS primeren zame?

Mogoče…

Naj razložim!

Program ELITE NMC je namenjen izključno tistim, ki izpolnjujejo naslednja dva pogoja…

MORAŠ BITI SAMOINICIATIVNA!

Po domače…

Nihče te ne bo bolje motiviral, kot se boš sama. Tečaj boš uspešno opravila, če boš naredila vse zadane naloge.

Drugi pogoj pa je ta, da…

Zaupaš meni, Nini I. Hribar!

Vem.

Sliši se nenavadno.

Je pa predvsem to pogoj za tvoj uspeh.

Pokazala ti bom namreč preverjene recepte, ki delujejo!

Saj veš kako je, ko pečeš torto? 

Nikoli je ne peci zadnji dan, če nimaš preverjenega recepta.

Ti jim moraš samo slediti …

Kako vse skupaj poteka?

Zelo preprosto!

1. Spodaj izbereš opcijo plačila (v enem ali več obrokih) in naročiš dostop do vsebin.

V enem obroku (+ individualno svetovanje z mano) >>

V več obrokih >>

2. Plačaš predračun.

3. Nekdo iz moje ekipe ti bo po uspešnem plačilu poslal knjigo Nohtnik in paket GELISH DIP SISTEM, jaz pa te bom kontaktirala, da se dogovoriva za 30′ termin osebnega svetovanja (v kolikor si plačala v enem kosu).

4. Po plačilu dobiš dostop do spletnega portala. 

Skupaj z enostavnostjo uporabe in 24/7/365 dostopom, bo ta spletni portal postal tvoja dobra prijateljica v prihodnjih mesecih : )

Ali lahko dostop do tečaja delim z drugimi?

Odlično vprašanje.

Odgovor je NE.

Dostop do video vsebin je zaščiten z najnovejšo tehnologijo in je namenjen samo tebi.

V kolikor bo moja IT ekipa na tvojem uporabniškem imenu zaznala nepričakovane aktivnosti, zelo hitro prejmeš moj klic in še hitreje blokado uporabniškega imena. 

Brez vračila denarja seveda.

Nina, kako pogosto ti lahko zastavim vprašanje?

Omejitve pri postavljanju vprašanj ni. No, razen urne, ne odgovarjam ob polnoči npr. 🙂

Kadarkoli imaš vprašanje, problem ali dilemo, mi lahko zadevo napišeš na moj osebni email, jaz pa ti bom nanjo podala odgovor.

Prosim te le, da pri postavljanju vprašanj zares dodobra opišeš celotno situacijo. Če imaš vprašanja v zvezi z nohti, jih poslikaj in mi pošlji tudi sliko.

Tako ti bom lahko podala karseda smiseln odgovor, prav tako pa se bova izognili »ping pong« s podvprašanji.

Nina, jaz sem že izkušena nohtna stilistka. Ali sploh potrebujem program?

Prvič – čestitke za uspešno kariero kot nohtna stilistka.

Drugič – glede na to, da še vedno bereš to stran, vem nekaj o tebi …

Kljub svojemu uspehu, v tebi še vedno gori ogenj po novih zmaga in veš, da zanje potrebuješ novo znanje.

Super!

V ELITE NAIL MASTERCLASS programu najdeš točno to – ogromno vsebine, uporabnih tutorialov in novih strategij za poslovni uspeh.

Spodaj izberi po kateri poti si želiš priti do teh znanj in se druživa naprej na platformi..

V enem obroku (+osebno svetovanje z Nino) >>

V več obrokih >>

Koliko časa mi bo vzelo, da končam tečaj?

Na kratko…

Dosti manj kot je pridobivanje teh znanj vzelo meni.

Znanja, ki sem jih sama pridobivala več kot 12 let, lahko ti vase vsrkaš že v roku 6 mesecev do 1 leta. Vendar najine poti se takrat ne končajo , saj se bodo moduli z uporabno vsebino dodajali tudi po enem letu. Če boš želala nadaljevati najino pot, potem bo letna članarina samo 197€.

Seveda je vse skupaj odvisno od tega, kako hitro greš skozi vsebine in kako pridna boš pri reševanju domačih in zaključnih nalog.

Poglej…

Vsak teden se dodajajo novi moduli. Skoraj vsak teden bo ena domača naloga. Na koncu te čakajo še naloge za certificiranje. 

Tečaj je res obsežen, takšnega še ni v Sloveniji, celo ni ga na svetu!  Zato ti predlagam, da vsako nalogo narediš po končanem modulu.

Naučena znanja je potrebno implementirati takoj, samo tako boš dobila več strank ter višje prihodke. 

Ravno iz tega razloga sem tale ELITE NAIL MASTERCLASS zasnovala kot letni program, saj imaš tako dovolj časa, da predelaš celotno vsebino, ki jo kot VRHUNSKA nohtna stiliska moraš imeti.

Najboljša stvar?

Vsa znanja, ki sem jih jaz dobivala na pregrešno dragih tečajih, …. (samo en tečaj stane 1500€) …. 

… lahko ti predelaš naravnost iz svojega naslanjača.

In ker sem vse to znanje že stestirala, bo tudi tolčenja po glavi in razočaranj zate dosti manj. Saj je vse na enem mestu.

Skratka…

ELITE NAIL MASTERCLASS je tvoja vozovnica do najboljše nohtne stilistke v Sloveniji in tudi daleč na okoli.  

Spodaj izberi, na kater način si jo želiš plačati – čas je za tvoj preboj!

V enem obroku (+osebno svetovanje z Nino) >>

V več obrokih >>

Kaj pa, če sem v preteklosti že bila tvoja tečajnica?

Odlično in čestitke za to pametno investicijo. Ker to v praksi pomeni, da imaš zaradi tega že določen del programa ELITE NMC, sem se odločila, da ti dostop do preostanka programa (letni dogodek, poslovni modul, modul tutorialov tujih strokovnjakov in 12x Webinar) omogočim za 197€.

Pa ne zato, ker bi se mi zgoraj omenje stvari zdele vredne zgolj 197 €, pač pa zato, ker cenim tvoje dosedanje zaupanje in bi zate rada naredila nekaj posebnega.

Če si to ponudbo želiš imeti, piši na [email protected] in v E-mailu napiši, da si že bila moja tečajnica in napiši še katerega tečaja.

Mi bomo nato v sistemu preverili, če je to res in ti nato posredovali predračun za 197 €. Ko ga poravnaš, je ELITE NAIL MASTERCLASS za naslednjih 12 mesecev tvoj.

ELITE NAIL MASTERCLASS – LETNO

Za tiste, ki me že poznajo in mi zaupajo (ter bi radi prihranili)…

 

997 €

 

 • Dostop do spletnih tečajev, delavnic tujih strokovnjakov in webinarjev – 24/7/365
 • Mesečni Q & A Webinar, kjer odgovorim na vaša vprašanja
   
 • Dogodek v živo enkrat na leto (tematiko izberete vi)
   
 • Dostop so ekskluzivne IG skupine 
   
 • Brezplačen dostop do vseh novih programov v prihodnosti
   
 • BONUS: 1-1 30 min osebno svetovanje, kjer ti odgovorim na vsa tvoja vprašanja 

 

 • BONUS: knjiga Nohtnik, prva slovenska knjiga za manikerke (vrednost 86 €)

 

 • BONUS: začetni paket GELISH DIP (vrednost 150€)

 

 • BONUS: geslo za 6 mesečni brezplačni dostop za program za spletno naročanje strank (vrednost 300 €)

 

 • BONUS: 103 € prihranka v primerjavi s plačevanjem po obrokih
Klikni Tukaj In Si Zagotovi Dostop

ELITE NAIL MASTERCLASS – OBROČNO

Za lažjo odločitev, ponujam plačilo tudi na 5 obrokov:

 

5 x 220 €*

 

 
 • Dostop do  spletnih tečajev, delavnic tujih strokovnjakov in webinarjev – 24/7/365
   
 • Mesečni Q & A Webinar, kjer odgovorim na vaša vprašanja
   
 • Dogodek v živo enkrat na leto
   
 • Dostop do ekskluzivne IG skupine
   
 • Brezplačen dostop do vseh mojih novih programov v prihodnosti
Klikni Tukaj In Si Zagotovi Dostop