Tečaj za nohte

 

SPLETNI WEBINAR + FORMULA DO FINANČNEGA CILJA

V video vsebini ti bom predstavila več kot 20 različnih specializacij, ki jih lahko narediš kot nohtna stilistka. Govorila bom o cenah, aktivnih in pasivnih prihodkih, kaj je portfolijo in zakaj ga potrebuješ, …

Moja želja je, da delaš to kar te veseli in hkrati te spodbujam, da se specializiraš samo za eno področje in postaneš strokovnjakinja samo za to področje. 

Nikakor ti ne sme biti cilj dodajanje nešteto novih storitev, ker to te ne vodi do finančne niti življenjske svobode. Želim ti, da imaš dostojno življenje, delaš to kar te veseli, da si finančno svobodna in da nekaj denarja tudi privarčuješ.

KAKO POTEKA:

Po plačilu, dobiš dostop do dveh video vsebin. Vzelo ti bo nekje slabe 3 ure časa, vendar nikoli ne veš, kaj ti lahko spremeni življenje, kaj je lahko tisti AHA moment.

Mogoče te ravno čaka v našem Webinarju.

CENA

Za članice ELite nail MasterClass programa BREZPLAČNO.

 

Drugače je cena: 9€ (en Gin tonic v mestu 🙂 )

Kar ni nič, v primerjavi s tem, da ti lahko spremeni življenje na boljše, saj lahko dobiš kakšen AHA moment, za spremembo karierne poti.

PRIJAVI SE TUKAJ

ZA KOGA JE WEBINAR PRIMEREN

Za tiste, ki že imate svoj salon ali za popolne začetnice. V webinarju vam predstavim različne poklicne poti, tako za tiste, ki so na začetku, kot tiste, ki svoj poklic obvladajo.

Ni pa za tiste, ki si želijo delati do 70 leta kot nohtna stilistka v salonu ter ni za tiste, ki si ne želijo iti v akcijo in zakorakati v nekaj novega.

VABLJENA NA WEBINAR O POKLICNIH MOŽNOSTIH KOT NOHTNA STILISTKA