Ob ponudbi, ki je na trgu …

je težko izbrati.

Vsi smo/so najboljši, vsi ponujamo/jo najboljše storitve.

In popolnoma vas razumem, da ne veš kako se odločiti.

Da o poplavi storitev ter produktov ne govorimo. Kot kozmetičarka se vsak dan srečujem s trgovskimi potniki, ki hvalijo svoje kreme, preparate, …

Seveda, da smo zmedeni. Sploh zato, ker smo v 80% “opeharjeni”.

Zato je moja strast, NENEHNO izobraževanje, da vem kaj ponujam in kupujem. Lahko rečem, da sem obsedena z dodatnim izobraževanjem (v zadnjem mesecu, sem bila na 5 strokovih izobraževanjih, za katere sem plačala 1.976 EUR), plus na 3 brezplačnih. Torej ogromno svojega časa posvetim strokovni usposobljenosti.

Pred kratkim sem se vpisala še na šolanje za Mediaestetika, zato ker želim izvajati strokovne storitve, ki izhajajo iz znanstveno potrjenih študij.

Težava je tudi v tem, da dermatologi, napačno izvajajo nekatere storitve (govorim za te, ki jih izvajamo tudi kozmetičarke), saj so bili naučeni napačno, iz strani trgovskih potnikov/zastopnikov blagovnih znamk, ki pa ne izhajajo iz strokovno/znanstvenega vidika, ampak iz ekonomskega.

Vse temelji na psevdoznanosti.

Jaz sem se odločila drugače.

Želim ponuditi in delati stvari, ki so znanstveno podprte.

Zato pri Microneedlingu ne uporalbjamo krem in mask, saj je dokazano (bilo je nekaj znanih primerov), da so stranke dobile granulom (ne tisti z zobmi, ampak na koži). Tega si ne želim, zato temeljim na znanstvenem pristopu. Zato uporabljamo le sterilne vatice ter fiziološko raztopino. 

Ni znanstvenih dokazov, da microneedling oža pore, ter ni znanstvenih dokazov, da zmanjšuje pigmentiranost (dejansko jo še v prvem mesecu poveča). Lahko pa pigmentiranost zmanjšaš z belilnimi kremami, ki jih uporabljaš kasneje doma. Opozoriti pa je potrebno, da dermatološki centri in seveda 95% salonov, obljubljajo takšne rezultate.

Torej Microneedling, kolagenska indukcijska terapija je primerna za antiage učinke ter zmanjševanje brazgotin po aknah ter strije.

 

Napisala Nina

lastnica salona

V našem salonu najdete tudi Blažko, ter našo petkovo pomočnico Zalo.

 

 

INVESTIRAJ V SVOJO KOŽO - NAROČI SE