Mnenja in ocene

Based on 3 reviews
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Odličen tečaj z veliko strokovnega znanja!

Vsem, ki si želite vedeti več o nohtih je Nina zagotovo pravi naslov. Tečaj je izčrpen tako iz teoretičnega dela kot tudi iz prakse. Najlepše pa je, da je vzdušje sproščeno in lahko vprašaš vse kar te zanima, brez kančka zadrževanja. Hvala!

Tečaj gum 4.4.24

Živjo. Sama si že več let urejam nohte z gel laki. Rada bi se naučila tudi gum...najstniška hči in druga blizu. Ali na tečaj lahko pripeljem hči, kateri bi naredila te nohte - ne bi jih delala na svojih? Kaj rabim zraven?

[****]

Pozdravljeni. S sabo lahko pripeljete model, vendar se zna zgoditi, da ne boste naredili vseh 10 nohtov + delamo različne sisteme in tehnike , torej ne bodo vsi enaki. S sabo potrebujete tanek čopič, električno pilico in nastavke (če jo imate) ter čopič za Gum gel. Če čopičev nimate, jih boste lahko dokupili po znižani ceni na dan tečaja. Lep pozdrav. Nina

Tečaj osnov

Priporočam vsem nohtarcam, tem, ki že delajo, kot začetnicam. Osnove so nekaj kar pogosto pozabljamo in tukaj nam je Nina podala ogromno teoretičnega kot tudi praktičnega znanja. Nina je top in zna razloziti zadeve na enostaven način. Res zadovoljna.

Najlepša hvala Jelka za podano mnenje. Uspešno še naprej. 🙂