Tečaji in delavnice za nohte in nohtne stilistke

OPIS TEČAJEV ZA NOHTE IN TERMINI

Vsi vemo, da prvi tattoo ni nikoli tudi zadnji tattoo :). Čeprav za enkrat imam jaz samo enega. 😅


Enako velja za tečaje.
Eden ni nobeden.

Uf, zate ne vem, ampak jaz sem obsedena s pridobivanjem novega znanja. Tečajev imam narejenih preko 50. Sicer jih je težko prešteti, ker so bili enodnevni, večdnevni, večmesečni … V urah bi to bilo okoli 1000 ur (približno, recmo).


In ker predvidevam, da si željna novega znanja, sem sestavila nove tečaje in delavnice (nekatere organiziramo tudi skupaj z LCN, vodilnim podjetjem za nohte), ki ti bodo pomagali na poti tvojega uspeha.


Ker je tečajev kar nekaj, naj ti jih na hitro opišem:


⚜️ 3D FRANCOSKA KONICA ⚜️
Tečaj je namenjen tistim, ki si želite nagraditi znanje, ponuditi strankam nekaj več. Po tečaju boš znala izdelati perfektno smile linijo.
Tečaj je namenjen tudi tistim, ki si želite zvišati vaše cene, vendar ne veste kako. Grajena francoska konica spada med zahtevnejše tehnike, zato lahko za izdelavo takšnih nohtov računate več. V povprečju se cene grajene francoske gibljejo od 5€ naprej po nohtu.

tečaj za geliranje nohtov

________________________
⚜️ MASTERCLASS KOMBINIRANE MANIKURE ⚜️
Namenjen tistim, ki si želijo narediti manikiro bolj čisto, brez poškodb in na zdrav, strokoven način. Naučimo se upravljati z električno pilico. Električno pilico tudi dodobra spoznamo (od nastavkov, čiščenja,…).
Po končanem tečaju znate urediti obnohtno kožico, obnohtje brez poškodb, na zdrav način in hkrati pripraviti nohtno ploščo s 100% čistostjo.
Po uspešno opravljenem programu, je salon oziroma izvajalka, vpisana tudi v register Healthy Nail Spot.

MANIKURA Z ELEKTRIČNO PILICO


________________________
⚜️ AKRIL-GEL + DUAL konice ⚜️
Tečaj je namenjen začetnicam oziroma tistim, ki si želijo skrajšati proces dela. S pomočjo akril-gela je naša izdelava nohtov skrajšana za skoraj polovico časa. V kombinaciji z dual konicami, lahko nohte podaljšamo v samo 30 minutah.
V ceno tečaja je vštet tudi začetni paket materiala, ki zadostuje za 5 utrjevanj nohtov.

tečaj podaljševanja nohtov

________________________
⚜️ POSPEŠI SVOJ POSEL – delavnica ⚜️
Uporabljati boš znala program CANVA, s katerim lahko izdelaš celoten marketinški plan objav (ter različen promocijski material). Izdelale bomo 30 dnevni strateški plan objav za različna družabna omrežja. Pridobila boš znanje o upravljanju najbolj ustreznega družabnega omrežja, glede na tvojo idealno stranko. Naredile bomo strateški plan pridobivanja e-naslovov – tvoja nepremičnina! Po končani delavnici, ti zagotavljam, da boš promet zvišala za vsaj 300€ mesečno (zate ne vem, ampak jaz se ne bi branila dodatnih 3600 € letno).

marketing za salone


________________________
⚜️ MIX POSLIKAVA NOHTOV ⚜️
Ne potrebuješ talenta, potrebuješ le pravi tečaj!
Po tečaju boš znala razbrati osnovne elemente vsake poslikave, ki jo boš videla na internetu in jo posledično tudi znala izdelati.
Znala boš narediti več poslikav z različnimi materiali in tehnikami (z dekoracijo, vodnimi drsniki, akrilnimi barvami, gel barvami…).
V ceno je vključen tudi paket materiala.

POSLIKAVA NOHTOV TEČAJ


________________________
⚜️ TEČAJ PERMANENTNO LAKIRANJE + kombinirana ruska manikura ⚜️
Namenjen začetnicam, ki bi se rade začele ukvarjati z nohti. Storitev permanentnega lakiranja je ena najbolj obiskanih storitev v salonu.
Naučile se bomo tudi pravilne in zdrave kombinirane ruske manikire.
Namenjen je tudi tistim, ki niso zadovoljne s svojim delom in bi ga rade izpopolnile – nečistost nalakiranega nohta, razlit lak v obnohtnih kanalih, neurejena obnohtna kožica, brez znanja nail-arta, neznanjem izdelovanja francoske konice …
Z doplačilom, na voljo tudi paket začetnega materiala…………..

poslikava nohtov tečaj
TERMINI TEČAJEV IN DELAVNIC Za nohte

Dodaj odgovor